Om oss

Helhetsperspektiv ur alla dimensioner

720 grader består av experter inom en rad områden för att kunna se på saker och ting ur ett helhetsperspektiv – ur alla dimensioner  – inte bara utifrån en specifik disciplin. Det är viktigt eftersom allt hänger ihop. Även om företag ofta har en intern struktur med olika avdelningar och olika ansvarsområden, behöver förändring och utveckling ske i och genom hela organisationen för att uppnå resultat.

Med vårt breda kompetens och kontaktnät är vi en trygg samarbetspartner. Beslutsvägarna är snabba och vi behöver inte driva runt en stor organisation. En behovsanpassad projektgrupp skräddarsys alltid för varje uppdrag.

Vår vision

Vi bidrar till att skapa framgångsrika företag genom att uppgradera dem till företag som syns, märks och som attraherar både kunder och medarbetare.

Kontaktpersoner

Ronny Östling, varumärkesutvecklare och kommunikatör

Ronny Östling

Varumärke & kommunikation

Ronny är en kreativ och analytisk kommunikations- och varumärkesstrateg med runt 20 års branscherfarenhet från olika reklam- och PR-byråer samt som kommunikationsansvarig på industriföretag.

Ronny har vana av att arbeta med varumärke och kommunikation både strategiskt och praktiskt. Online och offline. Han har både arbetat med små lokala företag och globala företag. Ronny är bra på att genomföra och hålla ihop projekt där många olika parter är involverade.

073-983 44 48

info@720grader.se

Sara Norrby Wallin, ledarskaps- och organisationsutvecklare

Sara Norrby Wallin

Ledarskaps- och organisationsutveckling

Sara har erfarenhet som chef, kommunikationsstrateg och andra ledningsnära funktioner, bland annat från universitetsvärlden och Polismyndigheten. Som konsult har hon jobbat med förändringsprocesser och kommunikation i företag av alla storlekar.

Med sig har hon gedigna utbildningar i ledarskap, kommunikation och beteendevetenskap. Längs hela sin yrkesbana har hon samordnat, lett, utbildat och utvecklat. Oavsett uppdrag arbetar hon för att stärka reflektion och relationer och ta avstamp i det som fungerar.

072-521 83 90

info@720grader.se

Anderas Fredriksson, kommunikationsspecialist

Andreas Gruvhammar

Kommunikationsspecialist

Andreas är en generalist med lång och bred erfarenhet av kommunikationsarbete. Han har jobbat såväl på kommunikationsavdelningar som på kommunikationsbyråer och i egen verksamhet. I sin yrkesbana har han rört sig både inom konsumentinriktade sammanhang och renodlade business-to-businessmiljöer.

Andreas har en jordnära attityd och brinner för att leverera fungerande lösningar som ger resultat. Han har en analytisk och eftertänksam personlighet som är till nytta när man vill bryta ny mark.

070-950 79 50

info@720grader.se